Αγωγή Θαλασσοθεραπείας κατά της κυτταρίτιδας

Ιδιαίτερα αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία αδυνατίσματος αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και σύσφιξη δέρματος. Έντονα αποτοξινωτικές, λιπολυτικες και συσφικτικές ιδιότητες άμεσης δράσης στην περιφερειακή κυκλοφορία του σώματος και με ταυτόχρονη διέγερση των μηχανισμών παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Αφορά σε πόδια, γλουτούς, κοιλιά, στομάχι και μπράτσα.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

– Άλγη (algae) απαντώνται στο θαλάσσιο χώρο και περιέχουν πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Διεγείρουν το μεταβολισμό του λίπους, συσφίγγουν και ενισχύουν τα αγγειακά τοιχώματα και τον συνδετικό ιστό, τονώνουν την κυκλοφορία, αναζωογονούν και αποτοξινώνουν, δεσμεύουν υγρασία και ρυθμίζουν την παραγωγή σμήγματος των αδένων.

– Καφεΐνη: έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την απελευθέρωση του ενζύμου λίπαση που συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, έχει την ισχυρή ικανότητα να αφαιρεί το νερό από αυτά. Αυτό μειώνει τον όγκο τους και οδηγεί σε τοπικό αδυνάτισμα.

– Κόκκινα φύκια: τα κόκκινα φύκια ανήκουν στην οικογένεια των θειούχων και απαντώνται κοντά σε ηφαιστειακούς βράχους έχουν χαμηλό pH από 0,05 μέχρι 3. Μεταβολίζουν τη γλυκόζη και άλλα σάκχαρα όπως την πεντοζη και διάφορα αμινοξέα. Υποστηρίζουν τον μεταβολισμό του λίπους αποσυμφορουν, ενυδατώνουν και δεσμεύουν υγρασία.

– Εκχύλισμα από σπορους Γκουαρανα: Αυξάνει τον μεταβολισμό του λίπους, ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία.

has been added to the cart. View Cart
Call Now Button